23 Ekim 2010 Cumartesi

Udas Temple Instance




Bossları pek şeker :) . 3 boss var,keyler eklendiği için değiştiriyoruz anlatımı şimdi :P
ilk önce 1 numaraya koşuluyor,odanın girişinde durup ufak ufak temizlicez. Hedefimiz "Agra The Guide",ve Nexus'un anahtarını düşürüyor "Chamber of Guidance Key". Ardından 2 numaraya;Nexus'a geçiyoruz.


Nexus

Odaya koşarak giriliyor,ve Nexus'un sağ kenarındaki güvenli bölgede tank ölüyor. O köşede tanklanıyor,alan büyüleri kullandığı için mümkün mertebe uzak durmakta fayda var.

Malika's Pauldrons

Ardından Nexus'un arkasındaki portaldan girişer geri dönüp 3 numaraya;sonraki patron (boss) olan Anurati'ye geçiyoruz. Bunun anahtarını hatırlamıyorum,eklicem.
Devoted Anurati

Anurati's Dirk
Anurati's Sword
Ayrıca mavi zırh da düşebiliyor 52lik. Harika yüzükleri de var
Anurati's Turquoise Ring
Anurati's Corundum Ring
En kolay ve sık kullanılan taktik Anurati'nin kenarındaki güvenli bölgede gerye kadar gidip partideki Katil'in (Assassin) görünmez olup sadece Anurati'nin aggrosunu alarak onu tanka getirmesi. Fazla hasar verdiğinden Heal çok önemli.


Sonraki patron olan Vallakhan için (8 numaradır kendisi) öncelikle anahtarını bulmalı ve ardından da yoldaki bariyerleri koruyan ufak patronları temizlemeliyiz :)
4 numara;"Cota The Gatekeeper" anahtarı düşürüyor,"Silent Chapel Key". 5 numara;"Kiya The Protector" ve ardından 6 numara;"Vida The Protector" keskin kılıçlarımıza yenik düştüğünde son ufak patron olan 7 numaraya;"Tala The Protector"a geçiyoruz. Onu da galebe çaldığımızda karşımıza 8 numara,"Vallakhan" çıkacak.

Vallakhan

Yine Katil'in görünmez olup odadaki yaratıkları teker teker dışarı çekmesiyle önce odayı temizleyip ardından Vallakhan'ı da çekmesiyle başlıyor dövüş. Vallakhan, "Collapse" isminde bir yetenek kullanıyor,ve 60k alan hasarı veriyor (AoE). Bu yüzden genelde Büyücü (Sorcerer) tanklıyor. Collpase'ın cast süresi yeterince uzun olduğundan biraz dikkatle yakın dövüşçüler sakınabilir.


Herkese bol şans... :)

Phoenixs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder