23 Ekim 2010 Cumartesi

Lower Udas Temple Instance'ı

Lower Udas Boss Map

Lower Udas Temple... Çok daha büyük,çok daha heyecanlı...

İlginç bir zindan,sağlam bir tanka,iyi birer cleric ve chantera ihtiyaç duyuyor,ayrıca tabii ki bir de SM,yanlarına bir ranger ve Voila! :)
Uzun koşular var ve koşu sırasında tanka heal gerekebiliyor,yol da biraz karışık,o yüzden hiç girmemiş birinin tanklık yapması pek olası değil.

ÖNEMLİ NOT!!!
Anahtarlar eklendiği için ufak bi düzeltme. Chura Twinblade'e gidebilmek için öncelikle zindanın ilk koridorunda 1. yada 2. odada(değişiyor sürekli) bulunan Garha The Punisher kesilerek Key alınmalı.

Kingspin

Kingspin's Drenium Shield    (Tanklar için ideal)
Kingspin's Malevite Shield    (Healerlar için ideal)
Kingspin's Hairpin

En kolay boss,tanklayıp rahatça kesebilirsiniz.

Chura Twinblade


Ciddi hasar verebilen bir boss. Heal konusunda dikkatli olmakta fayda var. Sık sık Evasion kalkanı kullanıyor,SM varsa silinmeli.

Oddwood

Boyutuna göre kolay,fakat ciddi hasar veriyor.Bu aralar buglı,Sorc yada SM daha rahat tanklıyor çünkü sabit duruyor boss. Pantolon düşürüyor.

Jotun's Leggings

Anvilface

Yine kolay bir boss,genelde sadece cleric healleyebiliyor,fazla hasar vermiyor. Üst zırh parçası düşüyor. (Jotun's Tunic düştü mesela benim SMye :)
Ayrıca 2 de mavi kalkan çeşidimiz var :)
Anvilface's Drenium Shield Anvilface's Malevite Shield

Debilkarim The Maker

Büyük,hiddettli ve güçlü... LUT partilerine SM alınmasının başlıca nedenidir kendisi,teşekkürlerimi buradan iletmek istiyorum :) Farklı kalkan skilleri var ve silinmeli,fakaaat... Invoke Energy,sağlığı %30lara geldiğinde kullandığı çok güçlü bir heal skilli ve MUTLAKA silinmeli. İşin güzel yanı cast süresinin çok uzun olması(en az 5 sn) yani ıskalamanız zor :) Silahları bu arkadaş düşürüyor. Liste oldukça uzun,çünkü tüm çiftelli silahların 2 versiyonu var. O yüzden linki vermekle yetiniyorum :)


"Debilkarim's Weapons" List

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder