23 Aralık 2010 Perşembe

Sınıflar Hakkında Bilgiler

Oyundaki sınıflar hakkında kısa bilgiler vereceğim. Sınıf seçimlerinde en temel kuralı hatırlatmak istiyorum ama,keyif alacağınız sınıfı oynayın :) 8 farklı sınıf var;

Gladiator

Benim favori sınıfımdır :) . Yakın dövüşçüdür,ağır zırh kullanır(Plate). Second Tank ve DPS sınıfıdır,AoE'leri sayesinde birden fazla düşmanla aynı anda ilgilenebilir. Oyundaki silahların neredeyse tamamını(Polearm,Greatsword,Sword,Mace,Dagger,Bow) kullanabilir.

Templar

Asıl tanktır,yakın dövüşçüdür,ağır zırh kullanır. En fazla HP'ye sahip sınıftır,kendini korumak için birçok skilli vardır. Sword/mace+Shield yada Greatsword kullanabilir.

Cleric

Healer sınıfıdır, Chain zırh kullanır,destek sınıfı olmasına rağmen kolay öldürülemediğinden(Silence istisna :P ) hayatta kalma oranı yüksektir. Parti bulmada sıkıntı çekmez. Mace+Shield yada bazen Staff kullanır.

Chanter

Mantraları ve destek büyüleriyle en iyi destek sınıfıdır(Cleric'le birbirlerinin yerlerini tutmazlar,birbirlerini tamamlarlar) Yakın dövüşçüdür,chain giyer ve staff kullanır(Bazı durumlarda Mace+Shield). Parti bulmakta pek sıkıntı çekmez.

Ranger

Basit görünmezliği ve stun/sleep leri ile iyi bir DPStir. Leather giyer ve Bow kullanır. Sürpriz avantajı ile can yakar :)

Assassin

Dilediği kadar görünmez kalabilir,oyundaki en iyi DPS'tir. Leather giyer ve Dagger/Sword kullanır. Solo PvP için ideal sınıftır.

Sorcerer

En kısa sürede en yüksek hasarı verebilen sınıftır. DP skili ile her sınıfa tek atabilir :). Kendi kalkanları ve Root/Sleep/CoR ile çok can yakar, Şu an oyundaki en güçlü sınıf.(Retailde de böyle,gerçi retailde Gladiator için de OP diyolar :).Cloth giyer ve Orb/Tome kullanır(Genelde Orb)

Spiritmaster

Diğer favori sınıfım :) sahip olduğu Fear skilleri sayesinde hemen hemen herşeyi öldürebilir. Pet kullanır. DoT lar ile güzel hasar verebilir ve Dispel büyüleri sayesinde rakibinin avantajlarını yokeder. Cloth giyer ve Tome/Orb kullanır.(Genelde Tome)

1 yorum: