3 Eylül 2010 Cuma

Recruit Group ve Apply for Group Komutları Nasıl Çalışır?

LFG kanalında mutlaka dikkatinizi çekmiştir,"Need Chanter & Cleric to DC" şeklinde yazılar geçiyor arada. Peki ne işe yarar ve nasıl kullanabiliriz?
Bu işlem sadece LFG kanalındaysanız çalışır,LFG kanalına girmek için Sanctum,Verteron,Abyss yada Heiron'da oyuna girmiş olmanız yada bu bölgelerden birinde relog atmanız gerekir. Theobomos'unda buna benzer bir kanalı var fakat 3.LFG çok daha geniş kitlelere ulaşabildiği için onu tercih etmekte fayda var.
İşlemin amacı parti kurmaktır.
Kullanmak için "V"'ye basarak Friend Listinizi açın ve Search sekmasine geçin.
  1. Find Group'a tıklayın,bu komutla Ortadaki Find Group penceresi açılır. (Eğer LFG kanalında değilseniz açılmaz)
  2. Send Offer'a tıklayın,bu komutla Send Offer penceresi açılır.
  3. Mesajınızı yazın (Need Glad for DC/TL gibi :)
  4. Register'a tıklayın,böylece davetiniz yayınlanacak.
  5. Burada benim TL için Sorcerer aradığımı görebilirsiniz bu yöntemle.
  6. Eğer birisi Recruit Group'a sol tıklarsa o an partide olanların level ve sınıflarını görebileceği bir pencere açılır. Eğer sağ tıklarsa parti liderine burada gördüğünüz mesaj gelir. Invite to Group derseniz partiye katılır,Reject Group derseniz "Bi dahaki sefere güzelim,Allah versin şimdilik"mealinde otomatik bir mesaj gider karşı tarafa :)
ise isteyenin sizi o yazıya tıklayarak davet gönderebilmesini sağlar. Çalışma sistemi aynıdır,kullanımı ise Find Group dedikten sonra açılan pencerede yukardaki Apply for Group sekmesine geçerek alttaki Apply butonunu kullanarak bu defa kendinizi ve derdinizi anlatan bi mesaj yazmak şeklindedir :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder